Maksuehdot

MAKSUTAVAT
 
Verkkopankki Asiakkaalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset. Maksutapahtuma veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä verkkopankkiympäristössä. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä. Luottokortit Luottokortin tiedot lähetetään SSL-suojatussa yhteydessä Luottokunnan Digitaaliseen maksupalveluun. Luottokunnan palvelu varmentaa maksun, joten luottokortin tiedot eivät näy myyjän järjestelmässä. Myöskään luottokortin numero ei tallennu palvelimellemme.
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Collector Lasku/Osamaksu (yksityishenkilöt)

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla yksityishenkilö voi maksaa ostoksiaan jopa 2000 €:n saakka. 

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät  
https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät  https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät  https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Ennakkomaksu / tilisiirto

Tilauksen yhteydessä muodostetulla laskulla on 14 päivää aikaa maksaa tilatut tavarat. Tilaus astuu voimaan kun suoritus näkyy tilillämme. Toimitamme tilauksen mahdollisimman pian. Kahden viikon jälkeen poistamme tuotevarauksen/tilauksen.

Perinteinen lasku 

Lähetämme perinteisen paperi-/verkkolaskun tilauksen toimittamisen jälkeen. Maksuaikaa laskulla 14pv netto. Tämä vaihtoehto on vain tunnetuille yrityksille ja kytkentä tapahtuu asiakaspalvelussamme rekisteröitymisen jälkeen 1 arkivuorokauden kuluessa. Verkkolaskusta maininta (+tiedot mikäli ei aiemmin ilmoitettu) ostoskorin "Erityistoiveet" -kentässä.

Huom! Yritykset voivat tilata asukkaiden laskuun tavaroita, ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.