Maksuehdot

MAKSUTAVAT
 
Verkkopankki Asiakkaalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset. Maksutapahtuma veloitetaan suoraan asiakkaan tililtä verkkopankkiympäristössä. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä. Luottokortit Luottokortin tiedot lähetetään SSL-suojatussa yhteydessä Luottokunnan Digitaaliseen maksupalveluun. Luottokunnan palvelu varmentaa maksun, joten luottokortin tiedot eivät näy myyjän järjestelmässä. Myöskään luottokortin numero ei tallennu palvelimellemme.
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Walley Checkout (Entinen Collector Bank)

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuosikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf


Ennakkomaksu / tilisiirto

Tilauksen yhteydessä muodostetulla laskulla on 14 päivää aikaa maksaa tilatut tavarat. Tilaus astuu voimaan kun suoritus näkyy tilillämme. Toimitamme tilauksen mahdollisimman pian. Kahden viikon jälkeen poistamme tilauksen ilman eri ilmoitusta.

Lasku (yrityksille Oy, julkishallinto sekä muut vanhat asiakkaat)

Lähetämme perinteisen paperi-/verkkolaskun tilauksen toimittamisen jälkeen. Maksuaikaa laskulla 14pv netto. Verkkolaskusta maininta +tiedot, mikäli ei aiemmin ilmoitettu, ostoskorin "Erityistoiveet" -kentässä.

Emme toimita laskulla yksityisille, yhdistyksille tai toiminimille, nämä tilaukset poistamme automaattisesti. Tarkistamme myös luottotiedot ja pidätämme oikeuden olla lähettämättä tilausta laskulla ilman erillistä syytä!

Huom! Yritykset voivat tilata asukkaiden laskuun tavaroita, ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.