Info

YRITYKSESTÄ:
 
Suomen Hoivatarvike Oy (1884823-7) on alkuvuodesta 2004 perustettu maahantuonti-, tukku- ja vähittäisliike, joka myy myös yksityisille edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.
 
Olemme pyrkineet ottamaan valikoimiimme tuotteita, jotka ovat markkinoilla tunnettuja ja hyviksi todettuja. Aina kun mahdollista tuote hankintaan kotimaiselta yhteistyökumppanilta suomalaisen työn tukemisesksi.
 
Laajan tuotevalikoiman avulla haluamme palvella niin asumispalveluyksiköitä, eri alojen kuntoutuslaitoksia, kehitysvammayksiköitä, palvelutaloja, vanhainkoteja, kotisairaanhoitajia, jalkahoitajia, omaishoitajia kuin myös yksityishenkilöitä. Monet tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös elintarviketeollisuudessa, ruokatuotannossa, parturi- ja kampaamoalalla, hierojilla jne.

Kauttamme onnistuvat kätevästi myös asukkaiden henkilökohtaiset yhteistilaukset. Lähetämme jokaiselle omat yksilöidyt laskut. Voit lähettää sähköpostilla tilauksen, josta selviää asukkaan nimi ja mitä hänelle lähetetään. Lisäksi näkyviin mihin lasku lähetetään (onko maksaja itse, omainen, edunvalvoja ym.). Myös tilaajan nimi täytyy ilmetä sähköpostista.
 
Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tuotekehittelyn ansiosta.
 
VERKKOKAUPASTA:
 
Verkkokaupassa on ns. responsiiviset sivut eli ne toimivat niin tietokoneen, tabletin kuin älypuhelimenkin näytöllä. Voit tehdä tilauksesti silloin kun sinulle sopii.
 
Rekisteröityneelle asiakkaalle on paljon etuja. Näet tilaushistoriasi, nopeutat tilausten tekemistä ja saat tarjoukset ensimmäisten joukossa.
 
Voimassa oleva arvonlisävero (Alv) sisältyy avoimella puolella ilmoitettuihin hintoihin. Yritys- ja jälleenmyyjäpuolella hinnat ovat verottomia, jolloin laskun loppusummaan lisätään voimassa oleva Alv. Tällä hetkellä voimassa oleva Alv on 24%.
 
Varastotuote = ovat tuotteita, joita pyritään aina pitämään varastossa tai niitä saadaan lisää 1-7 työpäivässä. Mikäli tuote on loppu ja sen tulo kestää pitempään niin otamme aina yhteyttä tilaajaan ja kerromme tilanteesta.
 
Tilaustuote = ovat tuotteita mitkä tilataan vain kun niitä tilataan verkkokaupasta. Tuotteen tiedoissa on arvioitu toimitusaika.