Descoton 2% GDA desinfektioaine 5L

Tuotekoodi: 5641920
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Varastotuote

39,60 €
Määrä: kpl
Myyntierä: 1 kan
Tuotteen toimituskuluihin lisätään 2,50e erikoiskäsittelylisä.

Korvaa tuotteen Erihyd Forte.

Käyttövalmis, materiaalimyötäinen, mikrobisidisesti erittäin laajakirjoinen ja nopeavaikutteinen aktivoitua 2 % glutaarialdehydiä sisältävä desinfektioaine.

Desconton sopii terveydenhuollon ammattikäyttöön: Liotusdesinfektio instrumenteille ja tähystimille. Erityisen herkän välineistön/materiaalin desinfiointiin: mm. hammashuoltoon proteettisille töille, kumi- ja muovivälineistölle, kirurgisille instrumenteille, jäykille ja taipuisille endoskoopeille sekä endoskopiavälineistölle, optiikoille, TEE- anturien desinfiointiin.
  • samaa desinfektioaineliuosta voidaan käyttää 4 viikon ajan, mikäli se säilyy silmämääräisesti puhtaana
  • vain ammattikäyttöön
  • koko: 5L
  • pakkauskoko: 3 kan/ltk
  • Valmistajan koodi: 8130
  • tuotteen toimituskuluihin lisätään 2,50e erikoiskäsittelylisä.
Korvaa tuotteen Erihyd Forte (8129).

Käyttö- ja annostusohje
Pese instrumentit/välineet ennen desinfiointia glutaarialdehydiä sisältävällä tuotteella. Pestyt välineet upotetaan desinfektioaineeseen, kannelliseen liotusastiaan. Huomioi, että desinfioitavat instrumentit peittyvät kokonaan ja aine pääsee vaikuttamaan mahdollisiin kanaviin, sisäosiin ja kaikille pinnoille. Instrumenttidesinfektiossa vaikutusaika (kontaktiaika) 5 min. High level desinfektioteho saavutetaan 45 min vaikutusajalla. Vaikutusajan päätyttyä välineet huuhdotaan (puhdas vesijohtovesi/steriili aqua) ja kuivataan huolellisesti. Samaa desinfektioliuosta voidaan käyttää 28 vrk ajan, mikäli liuos on silmämääräisesti puhdas. Vaihda likaantunut liuos.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.